oznakowanie opakowań i etykietowanie produktów
kursy wewnętrzne brc ifs brc IoP minimum sanitarne dla pracowników mających kontakt z żywnością

SZKOLENIA WEWNĘTRZNE
z zasad systemu HACCP oraz normy PN-EN ISO 22000:2006

Nasza firma prowadzi szkolenia:
- zasad systemu HACCP / BRC / IFS / ISO 22000;
- przepisów prawnych dotyczących bezpieczeństwa żywności;
- metod znakowania i etykietowania żywności;
- zasad GHP i GMP (dorbych praktyk);
- audytu systemów jakości bezpieczeństwa żywności HACCP;

oraz NOWOŚĆ!!!

Szkolenia z zasad systemu HACCP wg normy ISO 22000:2005.

Więcej informacji otrzymają Państwo po kliknięciu na poniższy link:

http://www.szkolenia-haccp.pl

Szkolenia prowadzone są przez trenerów posiadających kilkuletnie doświadczenie przy wdrażaniu systemów jakości oraz są czynnymi audytorami.

pasze lecznicze weterynaria sanepid bezpieczna ywno
luminatory ATP transport chodnictwo haccp
badania higieny ATP, wymazy z powierzchni
szkoleniowe grupy iso 22000 haccap przemysł
laboratoria akredytacja parp haccp europejskie przepisy 852 2004
analiza zagrożeń i krytyczne punkty kontroli
pełnomocnik jakości ISO, zarządzanie jakością

Copyright haccp-polska.pl